ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΚΙΚΗΣ 31-03-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΚΙΚΗΣ

Καλαμάτα 31-03-2020

Αγαπητοί παραγωγοί, πελάτες και προμηθευτές,

Με γνώμονα την υγεία των εργαζομένων, των συναλλασσομένων καθώς και όλων των συνανθρώπων μας, λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχόμενες εξελίξεις ως προς την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) , σας ενημερώνουμε ότι: 

Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων,  η ΣΥΚΙΚΗ θα  συνεχίσει τη λειτουργία της μέσω τηλεργασίας έως και την Παρασκευή 10-04-2020, παρέχοντας πλήρη τηλεφωνική και διαδικτυακή εξυπηρέτηση ανά τμήμα και υποκατάστημα, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 08:00 – 14:30.

Για την εξυπηρέτηση των παραγωγών ως προς την διαδικασία υποβολής αιτήσεων ΟΣΔΕ 2020 (ενεργοποίηση δικαιωμάτων), θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωσή μας.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα παρακαλούμε να μην προσέρχεστε στα γραφεία μας, προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας σας.

Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης για κατ’ ιδίαν εξυπηρέτηση, δύναται να προγραμματιστεί η φυσική σας παρουσία στις εγκαταστάσεις μας, κατόπιν ειδικού ραντεβού.    

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό Κέντρο : 2721069845

Emails

Τμήμα Εμπορίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λογιστήριο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεωτεχνικό Τμήμα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εργοστάσιο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τμήμα Ασφαλειών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.